RENTOUDU JA NAUTI

VALITSE MIEULUISIN MALLI

TUNTU RIIPPULAUTEET

PERINNELAUTEET RADIATA

Rentoudu

LÖYLY® saunat varustetaan halutessasi kehosi mukaan muotoutuvilla Tuntu™ riippulauteilla. Nautit pehmeistä löylyistä mukavasti kuin rantatuolissa, samalla kun katseesi lepää edessä avautuvassa maisemassa. Pään takana olevia pehmoisia niskatyynyjä voit halutessasi säätää eri korkeudelle.

Luo oma ilmeesi

Riippulauteiden laudeosat irrotat kätevästi ja erilaisten laudekuosien avulla luot saunaasi juuri sellaisen ilmeen kuin itse haluat. Voit sisustaa hetkessä saunasi tunnelman vaikka vuodenaikojen mukaan.

Uusi elämys

Pienen saunan ”salainen ase” on vilvoittelu löylytilassa: avaat oven ja hetkessä sauna on viileän raikas. Elämys on todella rentouttava. Sauna on suunniteltu nimenomaan saunomisnautinnon ehdoilla. Kuvittele saunaelämys talvella tähtitaivaan alla. Se on unohtumattoman vahva kokemus.

HAPPIRIKAS LÖYLYNAUTINTO

PITKÄKESTOISET LÖYLYT

VOIT VALITA MYÖS SÄHKÖKIUKAAN

LÖYLY® elämyssaunassa kylvetään miellyttävässä lämpötilassa. Pehmeät löylyt syntyvät aidosta suomalaisesta kiukaasta. Mallista riippuen 120 – 140 kilosta löylykiviä lähtee voimakas ja pitkäkestoinen löylynautinto.

LÖYLY® saunassa on happirikas ilmanvaihto. Joka kerran kun heität vettä kiukaalle, imaisee löylyvirtaus uutta raitista ilmaa suoraan ulkoa kiukaan päälle. Saunassa on runsaasti happea, siksi voit nauttia pehmeistä löylyistä pitempään.

LÖYLY® puukiuasmalleissa ilma poistuu lisäksi myös Eco Air savupiipun vaipan kautta jäähdyttämällä piippua ja parantamalla samalla myös paloturvallisuutta. Näin ilma kiertää tehokkaammin varmistaen virkistävän löylynautinnon.

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö

[recaptcha]