Arvostat kaunista muotoilua ja hyviä saunakokemuksia

 

Haluat nauttia unohtumattomista saunaelämyksistä parhaimpien ystäviesi tai oman perheesi parissa

 

 

LÖYLY® saunassa nautit kauniisti erottuvasta designista ja rentoudut samalla mukavasti lempeän happirikkaista löylyistä kiireettömästi nauttien. Saunamies on yhdistänyt parhaan saunaosaamisen ja design saunan muotoilun kylpyvalmiina toimitettavaan kokonaisuuteen. Säästyt vaivannäöltä ja saat persoonallisesti erottuvan design saunan suoraan kotiisi toimitettuna.

 

LÖYLY® DESIGN SAUNAT

Nauti ulkosaunan muhevista löylyistä arvokkaasti erottuvassa design saunassa

LÖYLY® Pikku

OTA AIKAA ITSELLESI

 

Löylykokemus voi olla aivan jotain muuta, mihin olet tähän asti sisäsaunoissa tottunut.

 

LÖYLY® elämyssaunat ovat muotoiltu esteettisesti kauniin arvokkaiksi parhaimpien saunaelämysten ehdoilla.

 

LÖYLY® saunassa löylyt ovat pehmeän rentouttavat ja happirikkaat. Tarvitaan siis jämäkkä kiuas ja paljon kiloja löylykiviin, jotta saadaan runsaasti pehmeää pitkään kestävää löylyä.

Samalla kun haluat nauttia pitempään, arvostat myös rentouttavia lauteita sekä hyvää ilmanvaihtoa. Joka kerran kun heität vettä kiukaalle, imaisee löylyvirtaus mukaansa uutta raitista ilmaa suoraan löylyvirtaukseen kiukaan päälle. LÖYLY® saunan massiivilämpöpuiset seinäpinnat ovat mukavan lämpöiset eristetyn sisäsaunan kuumuutta hehkuviin paneelipintoihin verrattuna.

LÖYLY® sauna on suunniteltu sinua varten, jotta jaksaisit. Ja mikä parasta, tämä kaikki toimitetaan löylyvalmiissa paketissa.

LÖYLY® – Spirit of sauna

 

LÖYLY® Vilpo

LÖYLY® Pikku ja Vilpo elämyssauna puukiukaalla

 

LÖYLY® Pikku ja Vilpo elämyssaunat valmistetaan aidosta pihkattomasta Lunawood® lämpöpuusta. Massiivinen lämpöpuu ei kuumene kuten tavalliset ohuet paneelipinnat. LÖYLY® saunat varustetaan mahtavalla IKI mini puukiukaalla. Siihen sopii 120kg löylykiviä, joten pehmeät löylyt eivät lopu kesken. LÖYLY® saunaan sopii saunomaan mukavasti 3 – 4 saunojaa. Ruostumaton ja ilmajäähdytetty Eco Air savupiippu parantaa sekä paloturvallisuutta, että ilmanvaihtoa. Lauteiksi voit valita Tuntu riippulauteet (haapa-, lämpöhaapa-, leppä-, tai kangaskuosit), tai perinteiset upeat lämpökäsitellyt Radiata lauteet.

Tummennetut ovet ovat 8mm karkaistua lasia. Voit määritellä tilausvaiheessa kummalle puolelle kiuas ja avautuva ovi asennetaan. Saunassa on löylyohjattu ilmanvaihto, sekä neutraalin kaunis harmaa Jazzy huopakate. LÖYLY® saunat valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan käyttövalmiina. Rahtihinnat määräytyvät toimitusmatkan pituuden mukaan. Toimitusaika voi vaihdella varaustilanteen mukaan. Tuotteille myönnetään 12kk takuu.

 

 

RENTOUDU JA NAUTI

VALITSE MIEULUISIN MALLI

TUNTU RIIPPULAUTEET

PERINNELAUTEET RADIATA

Rentoudu

LÖYLY® saunat varustetaan halutessasi kehosi mukaan muotoutuvilla Tuntu™ riippulauteilla. Nautit pehmeistä löylyistä mukavasti kuin rantatuolissa, samalla kun katseesi lepää edessä avautuvassa maisemassa. Pään takana olevia pehmoisia niskatyynyjä voit halutessasi säätää eri korkeudelle.

Luo oma ilmeesi

Riippulauteiden laudeosat irrotat kätevästi ja erilaisten laudekuosien avulla luot saunaasi juuri sellaisen ilmeen kuin itse haluat. Voit sisustaa hetkessä saunasi tunnelman vaikka vuodenaikojen mukaan.

Uusi elämys

Pienen saunan ”salainen ase” on vilvoittelu löylytilassa: avaat oven ja hetkessä sauna on viileän raikas. Elämys on todella rentouttava. Sauna on suunniteltu nimenomaan saunomisnautinnon ehdoilla. Kuvittele saunaelämys talvella tähtitaivaan alla. Se on unohtumattoman vahva kokemus.

HAPPIRIKAS LÖYLYNAUTINTO

PITKÄKESTOISET LÖYLYT

VOIT VALITA MYÖS SÄHKÖKIUKAAN

LÖYLY® elämyssaunassa kylvetään miellyttävässä lämpötilassa. Pehmeät löylyt syntyvät aidosta suomalaisesta kiukaasta. Mallista riippuen 120 – 140 kilosta löylykiviä lähtee voimakas ja pitkäkestoinen löylynautinto.

LÖYLY® saunassa on happirikas ilmanvaihto. Joka kerran kun heität vettä kiukaalle, imaisee löylyvirtaus uutta raitista ilmaa suoraan ulkoa kiukaan päälle. Saunassa on runsaasti happea, siksi voit nauttia pehmeistä löylyistä pitempään.

LÖYLY® puukiuasmalleissa ilma poistuu lisäksi myös Eco Air savupiipun vaipan kautta jäähdyttämällä piippua ja parantamalla samalla myös paloturvallisuutta. Näin ilma kiertää tehokkaammin varmistaen virkistävän löylynautinnon.

AIKAA ITSELLESI

Perinteitä kunnioittaen

 

Saunamies™ on yhdistänyt suomalaisen saunaperinteen sekä sauna-alan parhaimman osaamisen samaan kylpyvalmiiseen pakettiin. Nauti rennosti aidon suomalaisen kiukaan leppeissä löylyissä. Matalammassa lämpötilassa myös löylyt ovat pehmeän happirikkaat. Saunassa on helppo hengittää, eivätkä seinäpinnat kuumene kuten sisäsaunoissa.

Lasiseinän kautta avautuva maisema yhdistyy osaksi vahvaa saunomiskokemusta.

Esa Pönkänen, suunnittelija ja saunamies

Hyvä ystävä, tavoitteeni on luoda parempi saunomiskokemus sekä tunnelmallisen kaunis sauna sinulle, jotta jaksaisit paremmin. Itse ammennan sieltä voimaa sekä uusia ideoita rauhoittumisen kautta. Kun puhe loppuu, suojaukset laskeutuvat ja antavat tilaa uusille paremmille ajatuksille.

Urho Kekkonen kuvasi aikanaan saunomisen voimaannuttavaa vaikutusta komeasti; ”Saunassa minä rentoudun ja virkistyn henkisesti. Saunan leppoisa ilmapiiri synnyttää helposti sovintomieltä. Elämä ilman saunaa tuntuu minusta mahdottomalta.”
Näistä eväistä syntyi myös LÖYLY® sauna ja tämä kehitystyö jatkuu edelleen.

 

Esa Pönkänen, suunnittelija ja saunamies

Suunnittelu on intohimoni ja polttoaineeni. Halusin luoda saunan, jossa yhdistyisivät parhaimmat saunamateriaalit sekä intohimoinen suunnittelu muotoilun keinon toisiinsa. Voin tunnustaa, että nämä saunat ovat syntyneet rakkaudesta omaa työtä, sekä suomalaista saunaa kohtaan. Toivottavasti tuo rakkaus välittyy myös sinulle asti.

Hankkiessasi LÖYLY® saunan vältyt työläältä rakentamisen vaivalta ja voit keskittyä olennaiseen. Saunat valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan vaivattomasti kylpyvalmiina. LÖYLY® saunat voidaan halutessasi räätälöidä omien tarpeidesi mukaan.

”Heitin ensimmäisen kuupallisen vettä kiukaalle ja siitä alkoi minun yksi parhaimmista saunakokemuksistani.”

– Jarko Nieminen, Tampereen Lihajaloste –

Uusi ja rentouttava saunakokemus matalammassa lämpötilassa

Happirikas löylynautinto, josta jaksat nauttia pitempään

Voit muuttaa saunan sisustuksen ilmettä jälkikäteenkin helposti ja edullisesti

Voit tuunata saunan mieleiseksesi tilausvaiheessa

Voit ottaa saunan mukaasi, mikäli myyt kiinteistösi

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö

    [recaptcha]